Over ons

Bent u op zoek naar een bijzonder en betaalbaar gouden sieraad of juweel? Juwelenwereld is reeds jaren dé vertrouwde referentie als webshop-juwelier.

Of u nu op zoek bent naar een mooie gouden ring, armband, bedel, broche, collier, hanger, ketting of oorbellen; het ruime en exclusieve assortiment van juwelenwereld zal u verrassen!

Onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Zo kunnen wij voor elke gelegenheid steeds een passend juweel aanbieden voor de scherpste prijs!

Wist u dat wij ook gouden sieraden inkopen? Het is ook mogelijk om uw oude sieraden te ruilen voor een nieuw paar. Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Onze collectie

Door jarenlange ervaring met inkoop heeft Juwelenwereld een bijzondere collectie sieraden verzameld, zowel nieuwe als tweedehands sieraden.

Nieuwe sieraden

Prachtige sieraden van echt goud en speciaal voor u ingekocht. Kies uit juwelen met zirkonia’s, diamanten of kleurrijke edelstenen. We hebben verschillende maten in onze collectie en kunnen ook een ring voor u op maat maken.

Antieke sieraden

Een tweede leven voor exclusieve en antieke sieraden. Gouden sieraden met een verhaal en altijd voorzien van een keurmerk. In onze collectie antieke sieraden hebben we sieraden van 14 en 18 karaat.

Werkwijze

Van afspraak tot verkoop: bij ons bent u in goede handen. Bij iedere stap helpen wij u bij de aankoop of verkoop van sieraden, munten of andere unieke voorwerpen.

Goud inkoop

Juwelenwereld koopt uw oud goud in: sieraden, munten of andere voorwerpen van goud. Het goud wordt netjes afgewogen per karaatgehalte. Met standaard formulieren wordt alles nauwkeurig genoteerd.

Taxatie

Sieraden die bij ons binnen gekomen worden gecontroleerd op merken en tekens die de waarde aangeven. Als er geen keurtekens of -merken zijn, controleren we de sieraden op echtheid en gehalte.

Reparatie

Bij (lichte) beschadigingen repareren wij zelf de sieraden in ons atelier. Hierdoor kunnen we op alles wat verkocht wordt de juiste garantie afgeven. Zo weet u zeker dat u een échte kwaliteitsaankoop hebt gedaan.

Verkoop

Zodra de sieraden zijn beoordeeld en gereinigd worden ze in de verkoop gebracht. Om onze volledige collectie te bekijken kunt u langskomen bij ons in de winkel of onze webshop in de gaten blijven houden.

Benieuwd hoeveel uw gouden sieraden waard zijn of welke soorten goud wij aannemen? Wij vertellen u er graag meer over.