Algemene Voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen van Juwelenwereld zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling, mits op werkdagen en vóór 17.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Voor bestellingen buiten Nederland kan Juwelenwereld geen indicatie geven wanneer de goederen bezorgd zullen worden, wij vragen u om via email te reageren. De verzendkosten zullen dan vooraf aan u doorgegeven worden.

Bestellen

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Levering

Bestelde artikelen worden direct na ontvangst van het factuurbedrag verzonden. Indien levering niet haalbaar is, zal Juwelenwereld de klant hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 30 dagen teruggestort. Juwelenwereld zal de bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn ontvangen en betaald, dezelfde dag versturen. Mochten de artikelen niet de volgende dag worden bezorgd, door overmacht en buiten schuld van Juwelenwereld, kan Juwelenwereld niet aansprakelijk worden gesteld.

Betalen

Overmaken via giro of bankrekening. Het factuurbedrag dient voor verzending te zijn voldaan.

Let op! Het kan bij sommige banken wat langer duren voor het op onze rekening te zien is. Na 14 dagen vervalt de bestelling. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling, mits op werkdagen en vóór 17.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden. Voor bestellingen buiten Nederland kan Juwelenwereld geen indicatie geven wanneer de goederen bezorgd zullen worden.

Overig

Kleuren kunnen enigszins afwijken van de afbeelding. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is, dan krijgt u uiteraard het bedrag meteen teruggestort.

Ruilen en Retour

De artikelen die u via Juwelenwereld heeft gekocht kunnen mits binnen 14 werkdagen na betaling en zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd. In het geval dat u een artikel wenst te ruilen, stuurt u het juweel (onbeschadigd en compleet) terug en Juwelenwereld stort vervolgens op onze kosten het geruilde juweel naar u terug. In het geval dat u een juweel wilt retourneren, zal JuwelenWereld het bedrag terugstorten op het rekeningnummer van de klant zodra Juwelenwereld alles in goede staat (onbeschadigd en compleet) heeft ontvangen . In dit geval vragen wij u het rekeningnummer mee te sturen.

De afnemer kiest op voorhand voor verzending per reguliere TNT post, ofwel voor aangetekende zending. Juwelenwereld is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport/verzending. De afnemer heeft in dat geval geen recht op een vervangend product of teruggave van geld. Retourneren en ruilingen worden alleen in behandeling genomen als deze van te voren via e-mail bij ons zijn aangemeld!

Vragen/klachten

Juwelenwereld streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Juwelenwereld, dan wordt Juwelenwereld daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. Voor contact mail naar info@juwelenwereld.nl.

Verantwoordelijkheid

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. JuwelenWereld kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Juwelenwereld is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Juwelenwereld is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Juwelenwereld zo spoedig mogelijk worden aangepast.